Yritystulkki on yrittäjien tietopalvelusivusto

Palvelun tarkoituksena on saada ajantasainen tieto yrittäjien ja yrittäjyyttä suunnittelevien käyttöön. Yritystulkissa on sekä toimivan yrityksen että aloittavan yrityksen tarvitsemaa tietoa ja välineitä yrityksen eri tarpeisiin.

Yritystulkissa on perusoppaat erityisesti aloittavalle yritykselle. Oppaaseen on koottu tietoa yrityksen hallinnosta, taloudesta ja markkinoinnista. Kaikki tieto on muokattu Siikalatvan olosuhteisiin siten, että palvelusta saa oman alueen toimijat suoraan henkilöniminä ja heille suoran numeron ja osoitteen.

Palvelu toimii verkkoympäristössä osoitteessa www.yritystulkki.fi.

Siirry yritystulkkiin tästä

Palvelun tarjoavat Haapaveden Teknologiakylä Oy ja Haapaveden-Siikalatvan seutukunta yhdessä. Palvelun sisällöstä vastaa Jadelcons Oy, joka huolehtii myös viranomaisten yhteystietojen päivityksestä palveluun. Jadelcons Oy:n taustalla on pitkä kokemus elinkeinoasiamiehen tehtävistä, joten palvelu on lähellä yrittäjän arkea.

Yritystä perustavalle sivuilla on mm. Yritystoiminnan suunnittelu opas, Aloittavan yrityksen rahoitus opas ja lomakkeet rahoituksen suunnitteluun. Toimivalle yritykselle sivuilta löytyy välineitä mm. markkinoinnin ja talouden suunnitteluun. Lisäksi siellä on paljon pohjia eri lomakkeista, kuten kokouspöytäkirjat, vuokra- ja työsopimukset.

Palvelu on vapaasti alueen yrittäjien käytettävissä. Suurimpaan osaan palveluista pääsee aivan vapaasti, tieto on julkista, eikä sen käyttöön tarvita tunnuksia. Ainostaan ammattiosaamista vaativa laskentaohjelma vaatii tunnukset. Tarkoitus on, että sitä osiota käytetään yhdessä oman elinkeinoneuvojan kanssa.