SoteYBoost – Sote yrittäjän boosteri

Vastuullinen yksikkö:Hoitoalat (Oulu ja Oulainen)
Hanketta hallinnoi Oamk, terveysalan Oulaisten yksikkö.
Hankkeen kesto:01.01.2015 – 31.12.2017
Hankkeen kotisivu

SoteYBoost -hankkeen tavoitteena on tukea sosiaali- ja terveysalan/ hyvinvointialan pk- ja mikroyrityksiä palvelujen kehittämisessä ja yritystoiminnan kasvattamisessa.

Hyvinvointialanyrittäjä, miten yrityksesi voi käytännössä hyötyä hankkeesta?

1. Oulun yliopiston Oulun Eteläisen instituutin mikroyrittäjyyden tutkimusryhmä selvittää tutkimuksen keinoin sosiaali- ja terveysalan yritysten varhaisia kehitysvaiheita. Yrittäjähaastatteluihin perustuvan tutkimuksen valmistuttua vuoden 2016 lopussa saat käyttöösi työkaluja yrityksesi kasvuvaiheen itsearviointiin. Itsearvioinnin avulla yrittäjä voi arvioida omassa yrityksessä tapahtuneita kehitysvaiheita sekä valmistautua yritystoiminnan kehittymisen myötä eteen tuleviin tapahtumiin.

2. Kun suunnittelet uutta palvelua tai haluat kehittää nykyisen palvelusi käyttäjälähtöisyyttä palvelumuotoilun keinoin, ilmoittaudu maksuttomiin palvelumuotoilun työpajoihin. Voit tulla yksin, yrittäjäkumppanin tai työntekijän kanssa. Kysy lisää ja ilmoittaudu työpajaan.

3. Tarvitseeko yrityksesi tietoa ja uusia sähköisiä, digitaalisia työkaluja esim. markkinointiin, sosiaalisen median käyttöönottoon, asiakasviestintään, sisällöntuottamiseen, työhyvinvointiin?
Hanke järjestää maksuttomia koulutuksia ja työpajoja sähköisistä työkaluista ja niiden käyttöönotosta – kerro, mihin tarvitsisit työkaluja ja koulutusta, niin pyrimme järjestämään tarvittavia koulutuksia!

Hanke:

SoteYBoost -hankkeen toteuttaa Oulun ammattikorkeakoulun Oulaisten kampus.
Osatoteuttajana toimii Oulun yliopiston Oulun Eteläisen instituutin mikroyrittäjyyden tutkimusryhmä. Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus on myöntänyt hankkeelle ESR-rahoitusta vuoden 2017 loppuun saakka.

Hanke toimii Oulun eteläisen alueella: Haapaveden-Siikalatvan, Ylivieskan ja Nivala-Haapajärven seutukunnissa.

Yhteyshenkilö:
Hautala Eija
Lehtori
Hoitoalat (Oulu ja Oulainen)
Hoitoalat, yhteiset
Kuntotie 2, 86301, OULAINEN
Huone: Oulu Paa2323
Vast.otto: sovi tapaamisaika e-maililla
050 5820070 
eija.hautala (a) oamk.fi
Yrityshautomo-ohjaaja.
Sote YBoost -hankkeen projektipäällikkö 31.12.2017 saakka.
Oulaisissa työhuone 2 krs 2122