Töitä tarjolla

Haapaveden-Siikalatvan seudun kuntayhtymä toteuttaa Kyvyt käyttöön -hankkeen yhteistyössä Pyhännän ja Siikalatvan kuntien kanssa. Hankkeelle on saatu ESR-rahoitusta Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskukselta.
Haapaveden-Siikalatvan seudun kuntayhtymä hakee hankkeelle

OHJAAJAA

joka osallistuu hankkeen hankesuunnitelman mukaiseen toteutukseen yhteistyössä hankkeen projektipäällikön ja sidosryhmien kanssa. Hankkeessa kehitetään pienten kuntien erityisesti Siikalatvan ja Pyhännän – työllistämisprosesseja ja heikossa työmarkkina-asemassa olevien palveluja. Hankkeessa kehitetään tuetun työllistämisen palveluja osana työpajojen ja kuntien toimintaa sekä vastataan alueellisiin työvoiman tarpeisiin lisäämällä työvoiman ja yritysten kohtaamista.

Lue lisää tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *